Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > 07 Media AS

07 Media AS
07 Media er et av Norges ledende print- og kommunikasjonskonsern.

Selskapet har virksomhetsområder innenfor design, interaktive tjenester og grafisk produksjon, og tilbyr kreative tjenester, nettsider og interaktive tjenester, redaksjonelle tjenester, utvikling av messestands, design for trykte og digitale medier, Norges største trykkeridivisjon (både offset og digitaltrykk), produksjon av dekor og storformat, profilartikler, skiltfabrikk, samt ferdiggjøring, lagerhold, adressering, pakking og distribusjon fra eget hus.

 
I tillegg utvikler og drifter vi digitale markedskonsepter, film/video, websider, mobilapplikasjoner og interaktive skjermløsninger. 07 Media betjener på ulike kanaler og plattformer flere av Norges største virksomheter og mest kjente merkevarer. 07 omsatte i 2014 for over 400 mill. kroner og har til sammen nærmere 300 ansatte.
 
Alle våre avdelinger og forretningsenheter arbeider sømløst sammen på tvers av både kompetanse-, produkt- og tjenesteområder. Vi har store produksjonsfasiliteter i Oslo, Aurskog og Kristiansand. Vi har også avdelinger i Arendal, Moss, Tønsberg og Valdres i tillegg til flere samarbeidspartnere rundt omkring i landet der dette er hensiktsmessig. Konsernledelse, designavdeling, webavdeling, rådgivning, salg og marked er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo.
Vårt omfattende nedslagsfelt gjør oss derfor i stand til å dekke både store og små kundebehov, uavhengig av tid og sted. Vår målsetting er å sitte i førersetet for den videre utvikling av grafisk bransje i Skandinavia.
For mer informasjon om vårt tilbud – se 07.no

 

 

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren