Henter data
Adecco
Med bransjens beste lokale tilstedeværelse ønsker vi å sikre at du får en medarbeider som ikke bare er kompetent, men motivert for oppgaven som venter og passer inn i arbeidsmiljøet hos deg.
Vår viktigste oppgave er å gjøre vårt beste for å lytte og innfri de ønsker og krav våre kunder, kandidater, leverandør og andre samarbeidspartnere har. Vår kjernekompetanse er å rekruttere medarbeidere fra de 1000 nye kandidatene vi får inn hver uke, som kan bidra til verdiskapning ute hos våre kunder.

Ingen oppdrag er for store eller små. Vi har oppdrag fra bemanning i noen timer til faste stillinger, internasjonal rekruttering, omstilling, utplassering, eller outsourcing. Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med spennende oppdrag hos våre kunder.  

Har du en verdifull ansatt eller vikar som mangler kompetanse, skreddersyr vi kurs til ditt behov på fag- eller bransjenivå.

Vi er godt spredt utover landet for å ha god oversikt og kunnskap om lokale markeder. Samarbeid på tvers av avdelinger og fagområder gjør at vi kan finne løsninger raskt og effektivt.

Hva kan vi hjelpe deg med?.
​​​

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren