Henter data
Atea
Atea den største aktøren innenfor IT infrastruktur. Hovedfokuset vårt er innenfor områdene Kommunikasjon, Collaboration, Klienter og Datasenter.

​Vi tilbyr maskin- og programvareprodukter, konsulenttjenester og serviceavtaler, og har høyt sertifiserte konsulenter både med bredde og spisskompetanse innenfor nevnte områder.

Vår forretning er bygget på bred innsikt i produsentenes virksomhet, nære kunderelasjoner, motiverte medarbeidere og et konstant blikk mot morgendagen.

Atea tilbyr også miljøvennlige IT-løsninger. Mer informasjon om goitgreen finnes på http://www.goitgreen.com
 
Vi har over 1500 ansatte i Norge og er lokalisert med hovedkontor i Oslo, og 20 fra Bodø til Kristiansand. Med lokal tilstedeværelse, lokal kunnskap, lokal fokus og nasjonal kompetanse dekker Atea hele Norge.
 
Atea er en sterk aktør i en konkurranseutsatt bransje som krever kontinuerlig fornyelse og utvikling. Selskapet innehar betydelig kunnskapskapital i form av høyt kvalifiserte medarbeidere, arbeidsmetodikk basert på best praksis, internasjonale sertifikater og nært samarbeid med kunder, leverandører og partnere. Dette gjør ekspertise til den konkurransefaktoren som i størst grad differensierer Atea fra sine konkurrenter og er selskapets viktigste suksesskriterier.
 
Ateas partnerstrategi gir selskapet ytterligere styrke og åpner for nye markedsmuligheter. Partnerskap med de mest innovative IT- produsentene i markedet, gjør Atea i stand til å designe, utvikle og implementere verdi- skapende løsninger basert på ledende teknologi.
Ateas viktigste samarbeidspartnere er HP, Microsoft, Cisco, VMware, Citrix, Symantec, IBM, Lenovo, EMC og Telenor.
 
Atea har som målsetning å være kraftsenteret innen IT-infrastruktur og derigjennom være det naturlige valget for ansatte, kunder og produsenter.
Vår visjon gjenspeiler dette: The place to be!

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren