Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Brubakken AS

Brubakken AS
Brubakken er en av Nordens største og mest fleksible tilbydere innen salg, service og utleie av trucker, terminaltraktorer, lifter og liftbiler.
Brubakken ble etablert i 1956, og har med tiden blitt en av bransjens dominerende aktører. Brubakken representerer mange kvalitetsmerker i Norden, herunder: TCM, Konecranes (SMV), Hubtex, SeaCom, Mafi,  JLG, Omme, Versalift og Ruthmann.

Brubakken betjener sine kunder fra 17 lokasjoner i Norge og 5 i Sverige. Det er i dag ca. 160 ansatte i konsernet, hvor av mer enn 100 serviceteknikere.
Brubakken omsatte for MNOK 490  i 2014, men forventer en betydelig vekst i 2015. Private Equity selskapet Reiten & Co er største aksjonær i Brubakken.

Vi har til en hver tid et bredt utvalg av maskiner for kort eller langtids leie, strategisk plassert på våre avdelinger.

Brubakken har en innarbeidet kultur med hensyn på det å bidra med høy tilgjengelighet på maskinene vi har service ansvaret for. Dette fordi vi har kritiske utleiemaskiner og kunde eide maskiner i norsk industri med store krav til høy regularitet. Disse maskinene er av de fleste merker og modeller, og vi føler et klart ansvar for å sørge for at ikke produksjon skal bli berørt, at båter ikke skal bli liggende eller at køer med lastebiler oppstår fordi rullende maskineri ikke virker som det skal.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren