Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Flogas Norge AS

Flogas Norge AS
Propan lønner seg!     Bytt ut fyringsoljen – spar både penger og miljø!

Flogas Norge AS er et nytt navn på en veletablert leverandør av propan (LPG) i Norge.

 
Vi overtok LPG- forretningen fra Statoil Fuel & Retail høsten 2012 og tilbyr levering av propangass med tankbiler i hele Norge til både private og industrielle forbrukere. Vi kan også tilby alt fra utleie av gasstanker til finansiering av hele nøkkelferdige gassanlegg.
Oljeprisene har sunket kraftig, men prisene på propan har sunket ennå mer. Flogas opplever derfor rekordstor pågang fra virksomheter som ønsker å bytte ut fyringsoljen. Forholdet mellom prisen på fyringsolje og gass er nå slik at mange av våre kunder opplever at investeringene knyttet til skifte fra olje til propan er nedbetalt på ett til to år. Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men slik er det altså.
 
Har du spørsmål om gass eller andre forhold der vi kan bidra med vår kompetanse, ønsker vi å være en samarbeidspartner som du kan rådføre deg med. Vi er gjerne med hele veien, fra idé til ferdig gassanlegg. Allerede fra starten i et propanprosjekt kan vi bidra med kunnskapen som kreves for å kalkulere de økonomiske, miljømessige og tekniske fordelene.
Flogas er et landsdekkende selskap, som jobber med et mål om vekst i det norske markedet. Gjennom kompetente medarbeidere, våre samarbeidspartnere av gassmontører, transportører og utstyrsleverandører har Flogas som ambisjon å være markedsledende aktør. Dette gir deg som kunde en god oppfølging og trygghet med bruk av propan fra Flogas.
Flogas leverer produkt av samme høye kvalitet som da vi var en del av Statoil-konsernet. Våre propanleveranser kommer hovedsakelig fra naturgassfelt i Nordsjøen, og vi leverer markedets reneste propan.
Som kunde hos Flogas er du dessuten trygg på at sikkerheten alltid kommer i første rekke.
 
Agrikjøp og Flogas har hatt et langt og fruktbart samarbeide og som har gitt Agrikjøps medlemmer store fordeler ved å benytte seg av våre leveranser.
 
Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Flogas hvert kvartal med gode referansesaker og andre nyttige tilbud? I så fall: Klikk her.
 

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren