Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Fuchs Lubricants Norway AS

Fuchs Lubricants Norway AS
Med 80 år med innovasjon og 10 000 produkter, er FUCHS Lubricants et av verdens ledende smøremiddelfirmaer. Utvikling, produksjon og salg av smøremidler med høyeste kvalitet er, og har alltid vært, selskapets kjernevirksomhet.
​Vi som nå er FUCHS Lubricants i Skandinavia var tidligere Statoil Lubricants. Det betyr at vi har infrastrukturen på plass, slik at vi kan hjelpe, uansett hvor i landet dere befinner dere. Det betyr også at vi har inngående kjennskap til det lokale markedet, slik at vi raskt finner de riktige løsningene for din virksomhet. Vi deler gjerne kunnskapen vår med dere på vår nettside fuchs.com/no.

Vårt kundeløfte: Technology that pays back.

Lubricants: FUCHS har 100 % fokus på smøremidler med en produktportefølje på over 10 000 ulike smøremidler. Utvikling, produksjon og salg av smøremidler med høyeste kvalitet er og har alltid vært selskapets kjernevirksomhet.

Technology: FUCHS har alltid satset intensivt på Forskning og Utvikling. Det globale nettverket innen FoU møter kundenes krav hver dag på en rask og effektiv måte.

People: Personlig engasjement har preget FUCHS-organisasjonen helt siden begynnelsen 1931. Å forstå kundens utfordringer på detaljnivå er alltid en forutsetning for å kunne tilby beste mulige løsning.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren