Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Jetpak Norge AS

Jetpak Norge AS
Jetpak-gruppen er et nordisk logistikkselskap innen nisjen ekspressforsendelser dør – til – dør med fokus på en leveringssyklus innen 12 timer.
​Jetpak henvender seg til en bred gruppe kunder med spontane forsendelsesbehov så vel som til selskap som bruker Jetpak til systemsatt logistikk distribusjon av tidskjenslige, høyverdi produkter innen bl.a. high tech, reservedeler til biler og medisinske produkter.

Kombinasjonen av et sterkt lokalt nett i samtlige nordiske land tilsammen med integrerte løsninger for flytransport gjør Jetpak til en ledende aktør på det nordiske markedet. Gruppen har 265 ansatte, men gjennom sitt samarbeide med franchisetakere og agenter, er ca 1500 personer involvert i selskapets nettverk.

Jetpak finnes representert på mer enn 140 flyplasser og råder over ca 700 bud- og lastebiler som i reell tid bygges sammen med 2500 flyavganger pr døgn og har herigjennom den mest heldekkende infrastrukturen på det nordiske markedet. Jetpak eies av Polaris Private Equity og Accent Equity Partners.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren