Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > KnowledgeGroup

KnowledgeGroup
Siden 1986 har KnowledgeGroup levert kurs og konsulenttjenester innen Microsoft og Adobe produkter til norske og internasjonale virksomheter.
Vi holder til i Nedre Slottsgt. 4 i Oslo sentrum og er rundt 30 ansatte. Vi har kurssenter i Oslo og partnere i landets største byer. KnowledgeGroup er Microsoft Learning Partner, Adobe Certified Associate og Prometric-, Certiport- og ECDL (Datakortet) testsenter.
 
Vår visjon er: ”Å skape økt lønnsomhet og trivsel, ved å bidra til at virksomheter benytter informasjonsteknologi smartere, bedre og mer effektivt.” Dette gjør vi ved å utvikle smarte og brukervennlige løsninger, samt å overføre verdifull erfaring og kunnskap.
 
Nøkkelen til KnowledgeGroups suksess er at vi alltid har hatt som mål å være best på det vi driver med. Vi har satt dybdekunnskap og fornøyde kunder fremfor bredde og vekst. Vår fokus på kompetanse, kvalitet og service verdsettes av markedet. De fleste av Norges store virksomheter innen privat og offentlig sektor er etter hvert blitt våre kunder. Vårt samarbeid med krevende internasjonale kunder gir et meget godt grunnlag for å utvikle og tilby best practise løsninger og kompetanse.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren