Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels er stolt leverandør til AgriKjøps medlemmer! Med over 190 hoteller i Norden og Baltikum tilbyr vi rabatterte priser på rom/frokost samt kurs-/konferanse på alle våre hoteller. 

De tre hotellkjedene våre heter Comfort Hotel®, Quality Hotel™ og Clarion Hotel®, med en rekke hotell innen hver kjede. I tillegg har vi et tjuetalls frittstående hotell. Disse hotellene hører altså ikke til de store kjedene våre, men er unike hotell som egentlig er destinasjoner i seg selv. Det kan være på grunn av beliggenheten, designet eller fasiliteter som store, deilige spa.

Les mer om våre hoteller på: www.choice.no

Vårt samfunnsengasjement:

I Nordic Choice Hotels har vi høye mål og et bredt engasjement. Derfor måler vi på tre bunnlinjer- for samfunnsansvar, mennesker og for økonomiske resultater.

Som en stor hotellkjede er Nordic Choice en del av problemet. Men vi skal også være en del av løsningen. Derfor krever vi mye av oss selv. Les mer om hvordan vi tar ansvar her: https://www.nordicchoicehotels.no/samfunnsansvar/

Arrangerer du kurs-/konferanse? Vi gjør det enkelt for deg!

Legg inn én forespørsel via hjemmesiden vår og få tilbud fra de hotellene du ønsker. Du sparer masse tid! https://www.nordicchoicehotels.no/konferanser-moter/​

Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren