Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels
Med over 160 hotell er Nordic Choice Hotels Skandinavias største hotellkjede. Vi markedsfører fem kjeder.
Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Med ulikt innhold og pris, dekker kjedene alle behov. Alt fra rimelig overnatting og frokost, kurs- og konferanser i alle størrelser til de spektakulære opplevelser, SPA, aktivitet og velvære! For mer informasjon om våre hotell: www.choice.no

I avtalen med AgriKjøp AS tilbyr vi rabatterte priser på et trettitalls hotell i Norge samt København, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsingborg og Strømstad med disse fem kjedene: Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion Hotels samt 8 frittstående hotell i “familen” Nordic Hotels & Resorts.
Vi bryr oss! Hos oss finner du et økologisk frokosttilbud, vi er eneste kjede med ISO-14001 miljøsertifikat. Vi samarbeider med Regnskogfondet og for hver natt du tilbringer på ett av våre hotell, bidrar du til at 100 m2 regnskog bevares i ett år!  
Comfort Hotels: er for reisende som ønsker å bo sentralt og med god standard. Hotellene er rimelige, har sentral beliggenhet og tilbyr primært rom/frokost.

Quality Hotels: har god standard og et bredt servicetilbud, restaurant, løsningsorientert service og spennende aktiviteter. Quality Hotels henvender seg til alle kundegrupper, men særskilt mot konferansemarkedet.

Kjeden har utviklet Quality Conference som et eget konsept
Quality Resort: har god standard og et godt servicetilbud, restaurant og et spesielt bredt aktivitetstilbud. Hotellene ligger ofte i nærheten av større attraksjoner. For disse hotellene utgjør destinasjonen en stor del av innholdet i totalproduktet. Spa, velvære, sport og friluftsliv er nøkkelord for denne kjeden.
Clarion Collection: hotell med fokus på individuell service, der gjesten skal føle seg som hjemme. Alltid sentralt beliggende. Hotellene har høy standard og individuelt preg basert på lokalhistorie. Hotellene byr på kaffe/vafler på ettermiddagen samt kveldsmat, uten tillegg i prisen.
Clarion Hotels: Clarion Hotels er internasjonale fullservicehoteller sentralt beliggende i større byer eller ved flyplasser. Hotellene tilbyr moderne og klassiske rom, restauranter, barer samt konferanse- og møtefasiliteter.

Nordic Hotels & Resorts: en gruppe selvstendige og unike hotell som markedsføres under eget navn. Disse er helt spesielle hotellperler som eksempelvis; Copperhill Mountain Lodge i Åre og Farris Bad i Larvik.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren