Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Randstad AS

Randstad AS
Randstad er et av Nordens største spesialistselskaper innen bemanning med over 10 000 ansatte. Vi tilbyr tjenester innen Personalutleie, Rekruttering & Omstilling.
Med engasjement og lydhørhet hjelper vi mennesker og bedrifter å finne løsninger for utvikling.

Med våre 100 kontorer i Norden, og nærmere 30 kontorer i Norge har vi et felles nordisk og landsdekkende tilbud og tydelig kundefokus. Uansett hvor man befinner seg, kan Randstad tilby samme høye kvalitet på våre tjenester og service.

Vår forretningsidé er følgende ”Vi gir mennesker og bedrifter muligheter for utvikling gjennom å være et engasjert, lydhørt og løsningsorientert bemanningsselskap”.
Vårt arbeid underbygger vår visjon ” Vi skal være det mest fremgangsrike bemanningsselskapet i Norden”.

Med utgangspunkt i våre 3 tjenester: Personalutleie, Rekruttering & Omstilling skaper vi de beste forutsetningene for beste match mellom kandidat og kunde. Våre kvalitetssikrede systemer sikrer rett medarbeider på plass raskt.

Vi har valgt å spesialisere oss innen utvalgte fagområder i Norden:
Administrasjon & Kontor, Kundeservice, Økonomi, IT, Industri & Logistikk, Bygg & anlegg, Life Science, Aviation, samt Helse & Omsorg.

Randstad sitt samarbeid med Agrikjøp
Randstad har hatt et samarbeid og en rammeavtale med Agrikjøp siden 2002. Dette har vært innen de fleste av våre tjeneste og fagområder. Gjennom denne avtalen kan vi tilby våre tjenester til en meget fordelaktig betingelser.

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren