Henter data
Tools AS
TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Våre kunder jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning.

Kjeden henvender seg til yrkesbrukere, og samarbeider med markedets ledende leverandører.

Med over 700 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift ENKLERE, SIKRERE og MER LØNNSOM. Vi bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Du finner oss på over 200 steder i Norden – med 60 butikker over hele Norge.

Hos TOOLS finner du Norden lengste lagerhylle, med ca. 350 000 artikler. Vår lagerhylle har blitt bygget opp og fylt på med genuin interesse. Vårt store utvalg gir oss også mulighet til å tilby en stor mengde tjenester: alt fra opplæring, til kontroll av sikkerhetsutstyr og leveringsløsninger.

Flere av våre kunder har betrodd oss oppgaven å senke totalkostnadene deres. Selve kjøpet er jo ofte bare en del av regnestykket. Prinsippet er svært enkelt; summér alle kostnader ved kjøp av verktøy, personlig verneutstyr, forbruksmateriell, arbeidsklær og alt det andre som ikke hører inn under din direkte virksomhet. Ta så med frakt, administrasjon og lagerbeholdning. Se på summen, kalkuler så med at én enkelt leverandør kan senke totalkostnadene med 15-40 prosent.

Det kan gjøre økonomiske dårlige dager til virkelige bra dager – hvis du velger riktig leverandør!

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren