Henter data
Skip Navigation LinksHjem > Avtaleområder > Leverandør > Univar AS

Univar AS
Univar er en av Nordens ledende spesialister på salg og distribusjon av kjemikalier, smøreoljer, additiver og ingredienser.

Vi tilbyr løsninger til en lang rekke industrier og segmenter. Vår evne til å levere riktige løsninger til våre kunder krever mer enn god produktkjennskap. Tekniske kompetanse innenfor våre segmenter er en viktig faktor for å oppnå suksess.

Vi har ni lager i Norden som sørger for at vi har riktige produkter som leveres til riktig tid. Våre interne prosesser fokuserer på logistikk, HMS og effektivitet, slik at vi hjelper våre kunder med å minimere risiko og senke kostnader.

På smøreoljesiden er vi Shell sin distributør av smøreoljer i Norden, etter at Shell overførte denne virksomheten til Univar i 2010. Vi fortsetter derfor med det velkjente produktspekteret som blant annet omfatter en rekke næringsmiddelgodkjente smørefett og oljer. Univar tilbyr det som måtte behøves av smøreoljer innenfor hydraulikk, motoroljer, gir/akseloljer, smørefett, traktoroljer, sagkjedeoljer og næringsmiddelfett og oljer. Kontakt oss for mer informasjon!

Trykk her for å lese mer om avtalen.

Du må være registrert bruker for å få tilgang.

AgriKjøp AS, Schweigaardsgt 34c, Postboks 9230 Grønland, 0134 Oslo, Tlf: 22 05 71 15
Alle rettigheter © AgriKjøp AS | Powered by Crayon | Webdesign: Dalsgren